EVERYTHING ABOUT دیجیتال مارکتینگ

Everything about دیجیتال مارکتینگ

Everything about دیجیتال مارکتینگ

Blog Article

تفاوت دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی سنتی در چیست؟ – ۱۰ فرق مهم

پلتفرم‌های دیگری هم هستند که در بازاریابی دیجیتال به کمک شما می‌آیند؛ مثلاً آپارات، یوتیوب، دیوار و ... .

همه متخصص‌ها دیجیتال مارکتینگ سئو محتوا اینستاگرام تبلیغات طراح گرافیک طراح سایت چگونه متخصص شوم؟ فرصت شغلی

سایر شبکه‌های اجتماعی مانند لینکدین، توییتر و هم‌چنین پیام‌رسان‌هایی مانند تلگرام می‌توانند در رشد کسب‌وکار دیجیتالی شما نقش مهمی ایفا کنند. برای مطالعه بیشتر پیشنهاد می‌کنیم سری به مقاله «بازاریابی شبکه‌های اجتماعی» بزنید.

استراتژیست‌های محتوا مسئولیت تولید و توسعه محتوا در راستای اهداف و چشم‌اندازهای شرکت را بر عهده دارند. این افراد باید توانایی کار با ابزارهای تحلیل و ارزیابی را داشته باشند تا بتوانند با تحقیق درباره کلمات کلیدی مرتبط در هر حوزه کاری، ترافیک را به سمت رسانه‌های دیجیتال شرکت هدایت کنند.

معرفی کاپریلا به عنوان اولین سیستم تبلیغات هدفمند کلیدواژه ای ایران

اما در ایران بازاریابی دیجیتال هنوز در حال رشد است و خیلی از کسب و کارها به تازگی دارند به آن رو می‌آورند. درآمدها البته با کشورهای دیگر قابل مقایسه نیست ولی به نسبت بازار داخلی خیلی خوب است!

سپس باید از کانال‌های مختلف ارتباطی با آن‌ها تعامل داشته باشید.

اولین قدم برای یادگیری پیدا کردن منابع خوب است؛ منابعی که توسط افراد با تجربه تهیه شده و در هر زمان خدمات دیجیتال مارکتینگ و مکانی در دسترس باشد.

در اختیار داشتن این عناصر هدف‌گذاری می‌تواند شما را مطمئن کند که کمپین‌های آینده شما به مخاطبان مدنظر دسترسی بیشتری پیدا می‌کنند. همچنین توانایی اطلاع پیدا کردن سریع از تغییرات نیازهای مخاطبان می‌توانند موفقیت هر کسب‌وکاری را تضمین کند.

بازاریابی سنتی: معمولا گران‌تر است! باید بودجه بیشتری برای این بازاریابی کنار بگذارید؛ مخصوصا برای تبلیغات تلویزیونی و بیلبوردی!

بسیاری از مارکترها معتقدند زمانی یک کمپین موفق محسوب می‌شود که هزینه به‌ازای لید از میانگین هزینه‌های پرداخت شده توسط کاربران در وب‌سایت کمتر باشد. هرچه این هزینه کمتر باشد، درآمد بیشتری حاصل می‌شود.

شما از طریق کانال‌ها و رسانه‌های مختلف می‌توانید بازاریابی دیجیتال را عملی کنید. این کانال‌ها به سه دسته زیر تقسیم می‌شوند.

برای مطالعه بیشتر، به هیچ وجه مطالب صفحۀ «آموزش‌های شبکه‌های اجتماعی» را از دست ندهید.

Report this page